Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

zo 26 
Seizoensafsluiting HVETB
wo 29 
Afsluiting seizoen ME_8_1
wo 06 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
vr 08 
JEUGDHOCKEYKAMP MHC DIERE
wo 20 
EINDFEEST GROEP 8 De Akke
za 24 
BITJE HAPPEN IN HET CLUBH
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Carlijn Borgman - D 1 Silvercup
2. Joël Kuipers - H 1 Silvercup
3. Kiri Onrust - MC1
4. Robin  Spaander  - MB1
5. Robin  Spaander  - MB1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

Lidmaatschap bij MHC Dieren
Vanaf de leeftijd van vijf jaar kan er bij MHC Dieren worden gehockeyd. Op zaterdag is het een gezellige bedrijvigheid met mini's en junioren en niet te vergeten de ouders langs de lijn en alle vrijwilligers. De senioren spelen hun wedstrijden op zondag. En dan zijn er ook nog diverse trimgroepen voor senioren die niet in competitieverband spelen.

Op deze pagina vind je informatie over het aanmelden, de hoogte van de contributie en het opzeggen van het lidmaatschap.

Inschrijfprocedure voor nieuwe leden

Heb je (of heeft je kind) interesse om bij MHC Dieren te komen hockeyen dan mag er drie keer vrijblijvend worden meegetraind. Mocht dit nodig zijn dan kan er gebruik worden gemaakt van een hockeystick van de vereniging. Voor de veiligheid zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht en natuurlijk sportschoenen die geschikt zijn voor kunstgras.

Wil je lid worden dan kun je het digitale inschrijfformulier invullen door de stappen te doorlopen. Na inschrijving zul je bericht ontvangen in welk team je gaat spelen en ontvang je inloggegevens zodat je kunt inloggen in ons informatiesysteem (LISA) waar je alle benodigde informatie kunt vinden (trainingstijden, wie is de trainer, wie is de coach en wanneer zijn er wedstrijden).

Jeugdleden die voor het eerst hockeyen kunnen soms niet direct meespelen in de competitie. In overleg met de trainers en de coach wordt bepaald wanneer het nieuwe jeugdlid in een team kan meespelen. Indien het niveau van het betrokken jeugdlid ver achterblijft bij de groep kan de trainingsperiode verlengd worden. Jeugdleden trainen één tot twee maal per week.

Contributie

Hieronder vind je een overzicht van de contributie bij MHC Dieren voor seizoen 2021-2022.

Team
Indien betaling via factuur Contributie
Bijdrage kledingfonds
Senioren / Veteranen / Veterinnen
€ 15,- € 295,-
€ 25,-
Trimmers
€ 15,- € 221,-
A-, B-junioren
€ 15,- € 234,-
€ 25,-
C-, D-, E-junioren
€ 15,- € 234,-
€ 25,-
F-junioren
€ 15,- € 190,-
€ 25,-
Benjamins € 15,- € 100,-
Donateurs € 15,- € 50,-
Gezinskorting
Twee gezinsleden
€ 15,-
Drie gezinsleden
€ 25,-
Vier gezinsleden
€ 30,-


Inschrijfgeld
Nieuwe leden
€ 20,-


Zaalhockey

Deelname zaalhockey € 87,-

Vanaf seizoen 2016 - 2017 is besloten om het beheer van sporttenues (broek en shirt) te beheren door middel van een kledingfonds. Dit betekent dat voor competitieleden een jaarlijkse bijdrage wordt verwacht in ruil daarvoor ontvangt het lid het sporttenue. Wil je meer informatie over het verkrijgen van het sporttenue vraag dit na bij je coach of trainer.

Voor betaling per factuur rekent MHC Dieren 15 euro kosten. Wil je deze kosten vermijden dan is het mogelijk om per automatische incasso te betalen.

Uitgangspunten facturering en lidmaatschap:
  • Ieder lid betaalt op basis van automatische incasso in 4 termijnen ( sept / nov / februari / april)
  • Nieuwe leden kunnen alleen lid worden op basis van automatische incasso
  • Huidige leden die factuur willen ontvangen betalen 15,- euro per factuur meer
  • Zaalhockey wordt volledig geïnd als je tenminste 1 wedstrijd hebt deelgenomen

Voor vragen over de contributie kunt u terecht bij onze penningmeester

Indien het lid betaalt door middel van een Gelrepas, Stichting Leergeld of soortgelijke fondsen dan verzoeken wij het lid om contact op te nemen met onze penningmeester. Wij passen in deze specifieke gevallen de betaling van automatische incasso aan naar factuur en het lid kan hiermee de betaling richting deze fondsen regelen.


Opzeggen lidmaatschap

Wil je na dit seizoen stoppen met hockeyen bij MHC Dieren, zeg dan je lidmaatschap op vóór 1 mei, dan is dit nog kosteloos. Opzeggen kan op twee manier: digitaal via Mijn LISA (Log in op de Site; na het inloggen selecteer in het menu Club, opzegformulier.  Of per e-mail: [email protected]


Toch nog vragen?

Lijkt hockey je een leuke sport, maar je wilt eerst eens meetrainen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].