Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

za 19 
Onderlinge wedstrijden D-
za 26 
Onderlinge wedstrijden D-
za 03 
Teambijeenkomst JC1 en JC
vr 09 
Teambijeenkomst MB2
za 04 
Opening Hockeyseizoen MHC
za 04 
Bitje happen
za 18 
PUBQUIZ in het clubhuis
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Armel Karsten - JC
2. Maurits Pijnenburg - JC
3. Stijn Bosveld - JC
4. Maureen Bokdam - D 2
5. Armel Karsten - JC1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
1-2
Senioren bij MHC Dieren trainen weer!

Op vrijdagavond 29 januari 2021 zijn bij hockeyclub MHC Dieren de trainingen voor de senioren hervat.


Omdat de junioren en de jongste jeugd onbeperkt kunnen doortrainen en onderlinge wedstrijdjes kunnen spelen, vroegen steeds meer senioren zich af of er dan helemaal niets mogelijk zou zijn de senioren. Ook zij hebben behoefte aan verbinding op de club. Een aantal trainers zijn aan de slag gegaan met deze wens en zij zijn erin geslaagd om een fantastisch parcours uit te zetten, dat in tweetallen op veilige afstand kan worden afgelegd


Om onderlinge afstand te kunnen bewaren is de deelname beperkt en de tweetallen zijn duidelijk herkenbaar middels hesjes met rugnummers. Na de eerste training waren de reacties zeer positief. Eindelijk kon er weer gehockeyd worden! Bovendien zijn de trainers erin geslaagd een zeer uitdagend circuit uit te zetten. John van Noort, Jeroen Gerritsen, Max Verhagen, Thijs van den Brink, Joel Kuipers en Sandra den Hoed: Fantastisch werk geleverd! 


Iedereen die mee wil doen (vanaf 17 jaar) is welkom, zowel leden als niet-leden. Van tevoren aanmelden via [email protected] is verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen. Je krijgt dan te horen of je wel of niet mee kan doen. 


Een groot aantal deelnemers kreeg tijdens de training al last van de hockeyspiertjes die al geruime tijd niet meer zo zwaar belast werden, maar dat zal de komende periode steeds beter gaan. 


MHC Dieren blijft hockeyen binnen de daartoe gestelde regels.

Laten we hopen dat we binnenkort weer voluit mogen gaan! 

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord